Seo optimizacija

Besmisleno je imati perfektne web stranice ako one nisu vidljive u pretrazi na tražilicama .

Treba shvatiti  da će mnogi ljudi danas prije krenuti tražiti proizvode ili usluge na  internetu  nego u tisku ili tradicionalnim medijima.

Takav trend je  jasan i nezaustavljiv. SEO optimizacija postaje vrlo važan dio izrade web stranica, bez kojeg je besmisleno uljepšavati ili natrpavati web stranicu materijalima.Seo optimizacija web stranice

Danas dobar položaj na web tražilicama vrijedi više od tisuća letaka i basnoslovnih kampanja na lokalnim radijima ili televizijama. SEO optimizacija i marketing je ključ stvaranja vašeg online prisustva. Vaša stranica mora biti interesantna korisnicima koji će je posjećivati  i još  važnije, robotima koji je indeksiraju za tražilice. Ako se vaš proizvod, usluga ili tvrtka ne pojavljuju na izlistanjima tražilica kada upišete pojmove vezane za sebe, izgubili ste novac.

U principu, ne postoje savršeno jasna pravila za optimizaciju web stranice. Algoritmi najvećih svjetskih tražilica poput Googlea, Binga i Yahooa se drže većim dijelom u tajnosti. Oni se redovito i mijenjaju da se  ne bi ovladalo tehnikama i utjecalo previše na rezultate. Njihov osnovni zadatak je da korisnik  pretrage dobije relevantne i vrijedne rezultate. Da biste bili vidljivi na internetu, potrebno je  znati o sebi i svojoj djelatnosti, sažeti najvažnije poruke i informacije, derivirati ih u interesantne ključne riječi i ponuditi na indeksiranje najvažnijim tražilicama. Bilo bi dobro da sadržaj bude optimiziran bez glupog nagomilavanja ključnih riječi i reklamnih slogana, da bude user-friendly i da se redovno obnavlja sadržaj u vezi s kojim je dobro imati i kvalitetne back-linkove.

To bi u par riječi bila SEO optimizacija, eng. SEO (Search Engine Optimization).
Prava je istina da se  teorije o uspjehu često temelje na nagađanju ili, u boljem slučaju, na osobnim iskustvima web stručnjaka. Budite spremni na milijun raznih verzija o tome kako se optimizira web stranica.

Naš zadatak je da vas pomoću  znanja i iskustava i svih mogućih i nemogućih  trikova držimo visoko rangirane jer vam to osigurava posao…A i nama.